Räk- och romröra med chili

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Räk- och romröra med chili

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Räkor skalade

200.0 

gram

Kapris

1.0 

msk

Gräddfil

3.0 

dl

Forellrom (el. löjrom)

60.0 

gram

Chilipepparsås

2.0 

tsk

 

Kockskolan:

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 177

GBR (GI) / port: 0

Recept: 706 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 7%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 146 gram)

Ingredienser

Visa:

Räkor skalade 200.0 gram 30%

Kapris 1.0 msk 0%

Gräddfil 3.0 dl 58%

Forellrom (el. löjrom) 60.0 gram 11%

Chilipepparsås 2.0 tsk 0%

 

Kockskolan:

Om chilisåser > Äts ej

Tillagning (5 min )

  1. Skala och hacka räkor. Hacka kapris.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Smaksätt med chilipepparsås.
  3. Servera röran kyld till exempel som dip med potatischips.

Kockens kommentar

Fler recept inom Skum sås, vita krämer ¤

Liknande recept som Räk- och romröra med chili