Pepparrotsyoghurt (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pepparrotsyoghurt (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 3

Pepparrot färsk

100.0 

gram

Yoghurt turkisk

2.5 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

Om vita såser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 0

Recept: 382 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 6%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 135 gram)

Ingredienser

Visa:

Pepparrot färsk 100.0 gram 15%

Yoghurt turkisk 2.5 dl 78%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 6%

Salt 0%

 

Kockskolan:

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Om vita såser > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Skala och finriv pepparroten. Blanda med yoghurt. Pressa i saften av citron. Salta.

Kockens kommentar

Passar till sallader och kryddstark het mat. till exempel indisk. 

Passar till

Quinoasallad med feta

Fler recept inom Skum sås, vita krämer ¤

Liknande recept som Pepparrotsyoghurt (tillbehör)