Enkel enbär- och timjancrème (tillbehör)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Enkel enbär- och timjancrème (tillbehör)

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 2

Creme fraiche

2.0 

dl

Enbär }

15.0 

styck

Timjan

1.0 

kruka

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om vita såser >

 

 

Sås till kokt fisk >

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 304

Kcal / portion: 339

GBR (GI) / port: 0

Recept: 678 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 31%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 112 gram)

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 2.0 dl 95%

Enbär } 15.0 styck 2%

Timjan 1.0 kruka 3%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om vita såser > Äts ej

Sås till kokt fisk > Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Krossa enbär fint i mortel. Finhacka timjan. Blanda med crème fraiche. Salta och peppra.
  2. Servera till gravad lax.

Kockens kommentar

Passar till sill och grönsaksrätter. Utmärkt på buffébordet.

Fler recept inom Skum sås, vita krämer ¤

Liknande recept som Enkel enbär- och timjancrème (tillbehör)