Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tomater

3.0 

st stora

Gul lök

2.0 

styck

Vitlök torkad

3.0 

klyftor

Persilja

6.0 

kvistar

Koriander färsk

3.0 

kvistar

Strösocker

1.0 

msk

Vitvinsvinäger

3.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 32

Kcal / portion: 77

GBR (GI) / port: 1

Recept: 308 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 242 gram)

Ingredienser

Visa:

Tomater 3.0 st stora 34%

Gul lök 2.0 styck 34%

Vitlök torkad 3.0 klyftor 8%

Persilja 6.0 kvistar 2%

Koriander färsk 3.0 kvistar 0%

Strösocker 1.0 msk 18%

Vitvinsvinäger 3.0 msk 3%

Salt 0%

Tillagning

  1. Skala och finhacka gul lök och vitlök.
    Skär tomaterna i små bitar.
    Blada av koriander, persilja och finhacka.
    Blanda socker med vinäger.
  2. Blanda ingredienserna. Salta lätt.

Kockens kommentar

Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla tycker om.

Passar till

Persiljemarinerad fläskkarré

Fler recept inom Sallader, vegetariskt

Liknande recept som Tomatsalsa ¤