Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Laxfilé färsk

500.0 

gram

Bacon tärnad

200.0 

gram

Potatis tärnad fryst

500.0 

gram

Gurka

0.5 

styck

Squash

1.0 

st liten

Paprika röd

2.0 

styck

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Gräslök till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Champagne Massé Brut

Mousserat torrt vitt vin
Pris: 199 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 145

Kcal / portion: 533

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2132 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 368 gram)

Ingredienser

Visa:

Laxfilé färsk 500.0 gram 42%

Bacon tärnad 200.0 gram 32%

Potatis tärnad fryst 500.0 gram 19%

Gurka 0.5 styck 1%

Squash 1.0 st liten 2%

Paprika röd 2.0 styck 4%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Gräslök till garnering 0%

Tillagning (15 min )

  1. Stek bacon i torr stekpanna på medelhög värme. Tillsätt potatisen när bacon börjat avge fett i pannan. Stek 3-5 minuter.
  2. Skär gurka, paprika, squash och lax i cm-stora tärningar. Lägg i pannan och stek 3 minuter. Rör om några gånger.
  3. Lägg upp och garnera med gräslök. Pressa citronsaft över.

Kockens kommentar

Som alternativ till djupfryst tärnad potatis kan överbliven kokt potatis användas.

Fler recept inom Pannstekt, halstrad laxfisk

Liknande recept som Laxpytt