
Dryckestips
Blason de Bourgogne Crémant de Bourgogne Rosé Brut
Mousserad torr rosé
Pris: 89 kr
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 66

GBR (GI) / port: 0
Recept: 266 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 19%
Fett: 4%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Oxfilé skivad 200.0 gram 91%
Ostron med skal 4.0 styck 8%
Tabasco röd 4.0 stänk 0%
Kockskolan:
Så öppnas ostron > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär oxfilén i 4 tunna skivor.
- Öppna och lossa ostronen från skalet. Lägg oxfilé i skalen och lägg tillbaka ostronet ovanpå filén.
- Salta, peppra och ge varje ostron ett stänk med tabasco. Garnera med gräslök. Servera.
Kockens kommentar
Läs mer om ostron, klicka på ingrediens > Ostron.Fler recept inom Ostronförrätter ¤
Liknande recept som Ostronfilé (förrätt)
-
Ostron naturelle (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karl-Johan, Kockskolan
-
Oysters Rockefeller original, gratinerade ostron
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Falsk Ostron Rockefeller (förrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Oysters Kirkpatrik (Kilpatrik), gratinerade ostron
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kaki Fry, dubbelpanerade friterade japanska ostron
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Ostronfilé (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Vaktelostron (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Heta ostron med avokado (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade ostron (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smörstekta ostron med ängssyramajonnäs
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan