Ostronfilé (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Ostronfilé (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Oxfilé skivad

200.0 

gram

Ostron med skal

4.0 

styck

Tabasco röd

4.0 

stänk

Gräslök till garnering

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Så öppnas ostron >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 66

GBR (GI) / port: 0

Recept: 266 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 19%

Fett: 4%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 60 gram)

Ingredienser

Visa:

Oxfilé skivad 200.0 gram 91%

Ostron med skal 4.0 styck 8%

Tabasco röd 4.0 stänk 0%

Gräslök till garnering 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Så öppnas ostron > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Skär oxfilén i 4 tunna skivor.
  2. Öppna och lossa ostronen från skalet. Lägg oxfilé i skalen och lägg tillbaka ostronet ovanpå filén.
  3. Salta, peppra och ge varje ostron ett stänk med tabasco. Garnera med gräslök. Servera.

Kockens kommentar

Läs mer om ostron, klicka på ingrediens > Ostron.

Fler recept inom Ostronförrätter ¤

Liknande recept som Ostronfilé (förrätt)