Bli medlem (gratis)
Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤
Heta ostron med avokado (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1455 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 15%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 4%
Ingredienser
Ostron med skal 24.0 styck 9%
Avokado 2.0 st stora 91%
Persilja finhackad 1.0 msk 0%
Tabasco röd 0%
Kockskolan:
Så öppnas ostron > Äts ej
Ostrontallrik > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Öppna ostronen. Lägg upp på tallrik.
- Halvera avokadon och ta bort kärnan.
Riv försiktigt av avokadoskalet. Tärna avokadoköttet. Hacka persilja. - Lägg avokado i ostronen. Strö över hackad persilja.Stänk några droppar tabasco över.
Kockens kommentar
Knacka med knogen på färska ostron som är lite öppna för att se om de lever. Om de då inte sluter sig, kasta dem. Läs mer > Klicka på ingrediens > Ostron.
Fler recept inom Ostronförrätter
Liknande recept som Heta ostron med avokado (förrätt)
-
Ostron naturelle (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karl-Johan, Kockskolan
-
Ostron, Oysters Rockefeller original
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Falsk Ostron Rockefeller (förrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Oysters Kirkpatrik (Kilpatrik), gratinerade ostron
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ostronfilé (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Vaktelostron (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Heta ostron med avokado (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grillade ostron (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smörstekta ostron med ängssyramajonnäs
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan