Heta ostron med avokado (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Heta ostron med avokado (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Ostron med skal

24.0 

styck

Avokado

2.0 

st stora

Persilja finhackad

1.0 

msk

Tabasco röd

 

 

 

Kockskolan:

 

Så öppnas ostron >

 

 

Så lagas ostron >

 

 

Ostrontallrik >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Guinness Extra Stout

Portertyp (stout)
Pris: 17 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1455 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 15%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 228 gram)

Ingredienser

Visa:

Ostron med skal 24.0 styck 9%

Avokado 2.0 st stora 91%

Persilja finhackad 1.0 msk 0%

Tabasco röd 0%

 

Kockskolan:

Så öppnas ostron > Äts ej

Så lagas ostron > Äts ej

Ostrontallrik > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Öppna ostronen. Lägg upp på tallrik.
  2. Halvera avokadon och ta bort kärnan.
    Riv försiktigt av avokadoskalet. Tärna avokadoköttet. Hacka persilja.
  3. Lägg avokado i ostronen. Strö över hackad persilja.Stänk några droppar  tabasco över.

Kockens kommentar

Knacka med knogen på färska ostron som är lite öppna för att se om de lever. Om de då inte sluter sig, kasta dem. Läs mer > Klicka på ingrediens Ostron.

Fler recept inom Ostronförrätter ¤

Liknande recept som Heta ostron med avokado (förrätt)