Laxsmörgås med kapris

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Laxsmörgås med kapris

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Mörkt bröd

4.0 

skivor

Lax varmrökt

8.0 

skivor

Rödlök

0.5 

styck

Rostad lök

4.0 

tsk

Stenbitsrom

50.0 

gram

Kapris

2.0 

msk

Svartpeppar nymald

 

 

Bordssmör 75% fett

 

 

 

Ger 1 smörgås/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Guinness Extra Stout

Portertyp (stout)
Pris: 17 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 473

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1891 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 279 gram)

Ingredienser

Visa:

Mörkt bröd 4.0 skivor 21%

Lax varmrökt 8.0 skivor 71%

Rödlök 0.5 styck 2%

Rostad lök 4.0 tsk 2%

Stenbitsrom 50.0 gram 3%

Kapris 2.0 msk 0%

Svartpeppar nymald 0%

Bordssmör 75% fett 0%

 

Ger 1 smörgås/portion 

Tillagning (12 min )

  1. Finhacka löken.
  2. Bred matfett på brödet, eller hoppa över matfettet med tanke på att laxen är fet.
  3. Lägg en laxskiva på varje brödskiva.
    Garnera med röd och rostad lök, rom och kapris. Mal över lite svartpeppar.

Fler recept inom Fisksmörgåsar

Liknande recept som Laxsmörgås med kapris