Strömmingsböckling på macka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Strömmingsböckling på macka

Lägg till ingredienser

Antal smörgåsar: 4

Strömmingsböckling

16.0 

styck

Matbröd ljust

4.0 

skivor

Gurka

4.0 

skivor

Bordssmör 75% fett

40.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Så röks fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 252

Kcal / portion: 322

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1287 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 128 gram)

Ingredienser

Visa:

Strömmingsböckling 16.0 styck 37%

Matbröd ljust 4.0 skivor 41%

Gurka 4.0 skivor 0%

Bordssmör 75% fett 40.0 gram 21%

 

Kockskolan:

Så röks fisk > Äts ej

Tillagning (5 min )

  1. Ta bort icke ätbara delar på böcklingen(stjärtfena, fenor, huvud).
  2. Bred matfett på smörgåsen. Lägg på fisken. Garnera med en gurkskiva.

Kockens kommentar

Det går lika bra med halva antalet rensad "vanlig" böckling.

Fler recept inom Fisksmörgåsar

Liknande recept som Strömmingsböckling på macka