Halvbaguette med ägg och sardin

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Halvbaguette med ägg och sardin

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Baguette mini

4.0 

styck

Ägg

4.0 

styck

Sardiner konserverad

400.0 

gram

Sallatsblad

4.0 

styck

Smör normalsaltat

60.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 588

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2354 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 253 gram)

Ingredienser

Visa:

Baguette mini 4.0 styck 30%

Ägg 4.0 styck 11%

Sardiner konserverad 400.0 gram 37%

Sallatsblad 4.0 styck 0%

Smör normalsaltat 60.0 gram 19%

Tillagning (12 min )

  1. Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Lägg i kallt vatten och låt dem kallna. Skala och skiva äggen.
  2. Dela smörgåsarna och bred på lite smör. Lägg på ett sallatsblad, ägg och sardiner.

Fler recept inom Fisksmörgåsar

Liknande recept som Halvbaguette med ägg och sardin