Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 588

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2354 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 13%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Baguette mini 4.0 styck 30%
Ägg 4.0 styck 11%
Sardiner konserverad 400.0 gram 37%
Sallatsblad 4.0 styck 0%
Smör normalsaltat 60.0 gram 19%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Hårdkoka ägg 8-10 minuter. Lägg i kallt vatten och låt dem kallna. Skala och skiva äggen.
- Dela smörgåsarna och bred på lite smör. Lägg på ett sallatsblad, ägg och sardiner.
Fler recept inom Fisksmörgåsar
Liknande recept som Halvbaguette med ägg och sardin
-
Laxbruschetta med äggröra
Tid: 17 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Laxsmörgås med kapris
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Halstrad limelax på hårt tunnbröd
Tid: 15 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Friterad fisksmörgås med remouladsås
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Strömmingsböckling på macka
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Brynta torskkinder
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Fredrik Eriksson *
-
Friterade torskkinder
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Torsk på rågbröd med ägg och sidfläsk
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Halvbaguette med ägg och sardin
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan