Dryck till mager fågelrätt

Kyckling, kalkon, struts och de flesta skogsfåglarna är mager mat, i synnerhet om man inte äter skinnet. 2/3-delar av fettet på en kyckling sitter i skinnet. Rätter med dessa fåglar är sällan mycket kaloririka, även om en fyllig sås serveras till maten.

Grundregeln för dryckesval är att till mager rätt väljs lättare drycker, men helheten av rättens smak är väsentlig för det slutliga valet.

Detta är en samlingssida.
Klicka på flaska för varufakta.
Klicka på "Mer information" för detaljerad information.

Dryck till neutral fågelrätt

Mer information

Dryck till fågelrätt med sälta

Mer information

Dryck till syrlig fågelrätt

Mer information

Dryck till fågelrätt med sötma

Mer information

Dryck till fågelrätt med lätt beska

Mer information

Dryck till smakrik fågelrätt

Mer information

Dryck till kryddig fågelrätt

Mer information