Klassiska nötkötträtter (22 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Biffstek med lök, Ångbåtsbiff med lök
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
92 Kcal / 100g
506 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
223 Kcal / 100g
317 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Biff Rydberg
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
145 Kcal / 100g
600 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Biff Greta, Biff special
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
168 Kcal / 100g
642 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk surstek
Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svårighet: Halvavancerat
151 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek
Tid: 2 tim 20 min , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
588 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Sjömansbiff, Bryggarbiff
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
89 Kcal / 100g
480 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
141 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Svårighet: Lätt
170 Kcal / 100g
844 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Gästgivarbiff - fylld lövbiff med ugnsbakad klyftpotatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel
114 Kcal / 100g
437 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion