Klassiska nötkötträtter (22 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
[2]
-
Elefantöra
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
120 Kcal / 100g
559 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt
182 Kcal / 100g
877 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Skomakarlåda
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
193 Kcal / 100g
1113 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Luffarstek/luffarbiff (fjäderbladsbogstek, flat iron steak)
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
167 Kcal / 100g
741 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassisk kalops, skånsk kalops, kålkalops
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
104 Kcal / 100g
551 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Klassisk kokt porterstek
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
172 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pytt i panna
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
136 Kcal / 100g
476 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Salta biten med impotatis, rimmad kokt oxbringa eller nötrulle
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
226 Kcal / 100g
875 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
570 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Filé Oscar, kalvfilé på kungligt vis
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
116 Kcal / 100g
473 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
[2]