Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Nyårsentré

Nyårsentré (45 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • Föregående

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • [5]

  • Cheddarsamosas - recept

    Cheddarsamosas

    Tid: 25 min , Svårighet: Medel

    317 Kcal / 100g

    253 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Heta ostquesadillas - recept

    Heta ostquesadillas

    Tid: 25 min , Svårighet: Lätt

    323 Kcal / 100g

    658 Kcal / portion

    GBR (GI) 16 / portion

  • Söt färskoströra på crostini (plockmat) - recept

    Söt färskoströra på crostini (plockmat)

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt

    328 Kcal / 100g

    1516 Kcal / portion

    GBR (GI) 18 / portion

  • Bacondadlar - recept

    Bacondadlar

    Tid: 20 min , Svårighet: Lätt

    555 Kcal / 100g

    586 Kcal / portion

    GBR (GI) 22 / portion

  • Smördegsbakad spenat- och pistagemingel - recept

    Smördegsbakad spenat- och pistagemingel

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt

    353 Kcal / 100g

    1973 Kcal / portion

    GBR (GI) 24 / portion

  • Föregående

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • [5]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner