Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Nyårsentré

Nyårsentré (45 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • Föregående

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • [5]

  • Avokadoröra - recept

    Avokadoröra

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt

    216 Kcal / 100g

    826 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ostron naturelle - recept

    Ostron naturelle

    Tid: 15 min , Svårighet: Lätt

    137 Kcal / 100g

    241 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Angels on horseback  - recept

    Angels on horseback

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt

    729 Kcal / 100g

    957 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Heta ostron med avokado - recept

    Heta ostron med avokado

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt

    160 Kcal / 100g

    364 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ostronfilé - recept

    Ostronfilé

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt

    111 Kcal / 100g

    66 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Föregående

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • [5]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner