33 recept med Kokt fisk, fiskbullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Fiskpaté med räkor
För att göra en fiskpaté bör fet fisk väljas, till exempel kolja, sej eller m...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                81 Kcal / 100g
                84 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Laxpaté med dill
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                247 Kcal / 100g
                155 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Gustafs Salmalax
Svarighet: Lätt, Kock:
                169 Kcal / 100g
                221 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Laxterrin
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
                237 Kcal / 100g
                226 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Pocherad spättafilé med skirat smör och färskriven pepparrot (LCHF-recept)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (mindre än halvportion), vil...
Svarighet: Lätt, Kock:
                221 Kcal / 100g
                286 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ångad torsk med tomat, vita bönor och fänkål
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                74 Kcal / 100g
                336 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Skrei (torsk) i kronärtskockelag med svarta oliver
Skrei är norsk torsk när den är som bäst. Bjud hem några goda vänner och laga s...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
                77 Kcal / 100g
                357 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Torskcurrysoppa
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                62 Kcal / 100g
                372 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Arroz de bacalhãu, bacalao med tomatrisotto
Bacalhãu (port, = torsk och maträtt, Spa. Bacalao) är klassisk portugisisk rä...
Tid: 55 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                74 Kcal / 100g
                376 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 - 
              
              Torsk med tomat, ägg och pepparrot
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                141 Kcal / 100g
                377 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)