Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 62
            Kcal / portion: 372
            GBR (GI) / port: 8
Recept: 1488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Tina fisken lätt och skär i bitar.
 - Koka ris enligt anvisning på förpackning.
 - Hacka lök, skiva morot tunt, skär paprika och äpple i bitar.
 - Fräs grönsakerna i lite olja och tillsätt currypasta, kokosmjölk, citronjuice och salt.
 - Tillsätt vatten och koka upp.
 - Lägg i fisken, rör om och låt sjuda i 2-3 minuter. Smaka av med salt.
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)