33 recept med Kokt fisk, fiskbullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                93 Kcal / 100g
                501 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Man kan använda urbenad laxsida med skinn vilket blir enkla...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
                187 Kcal / 100g
                647 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Kokt röding med romsås
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                155 Kcal / 100g
                674 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Kräftor krossas och används för smakens skull. Eftersom tillgången på kräftor...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                199 Kcal / 100g
                858 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella
Pancetta är rökt stekfläsk. Till skillnad från svenskt rimmat stekfläsk har...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
                94 Kcal / 100g
                501 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Pocherade fiskbullar
Om man formar fiskbullar likt en njure och döper om dem till "queneller&qu...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
                178 Kcal / 100g
                398 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar
Fiskqueneller kan man tillaga av nästan all slags fisk. Det blir vackert om m...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                135 Kcal / 100g
                605 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Gäddqueneller på klassiskt vis med panad
Kokta avrunna queneller kan tillredas i förväg och sparas i kylen någon dag e...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
                181 Kcal / 100g
                1268 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Pepparrotsgädda
Gädda ratas av många för att den är så benrik. Vill man undvika risken med be...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                133 Kcal / 100g
                489 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Piggvar med linspuré och chokladsås
Piggvar som art anses "missgynnad" dvs viss utrotningsrisk. Läs mer...
Tid: 50 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
                164 Kcal / 100g
                824 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)