Torsk med äggsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Torsk med äggsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 501

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2002 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 539 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas fisk > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatis.
  2. Hårdkoka ägg, 8-10 minuter. Låt svalna i kallt vatten. Skala och hacka äggen. Det går bra att använda en äggskärare.
  3. Sås: Smält smör i en tjockbottnad kastrull. Vispa ner mjöl. Tillsätt mjölk lite i taget. Vispa till en jämn smet mellan varven. Låt puttra långsamt cirka 5 minuter. Späd med buljong från fiskkoket. Tillsätt hackade ägg. Håll varm.
  4. Koka upp ärter i lättsaltat vatten. Häll bort vattnet i en sil.
  5. Koka upp vatten med buljongtärning. Lägg ner fisk. Koka i 5 minuter. Ta upp fisk med hålslev.
  6. Servera och garnera gärna med hackad persilja. 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem