12 recept med Pannstekt strömming, makrill
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fyllda strömmingsflundror
Fyllning kan varieras efter egen smak och tillgång. Till exempel är ansjovis ...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
126 Kcal / 100g
615 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Pepparrotsstekt strömming med gräddfilspotatis
Tid: 40 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
676 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rosanders gräddmarinerade strömming
Måns Rosander, medarbetare i radioprogrammet Meny, avlade sitt kockprov på O...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
138 Kcal / 100g
707 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Senapspanerad stekt strömming
Beräkna 1 dl extra ströbröd för paneringen, den mängd som står i receptet är ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
142 Kcal / 100g
561 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Sotare i panna, klassisk husmanskost
Förr i tiden hände det att man anrättade strömmingen direkt på spisen utan at...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
145 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Enkelpanerad strömming helt enkelt
Vitfisk är en ömtålig vara och brukar därför paneras på något sätt. Vanligt...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
145 Kcal / 100g
701 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Dill- och kaviarfylld strömming
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
151 Kcal / 100g
685 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Senapspanerad stekt strömmingsflundra med gräddfilspotatis
Strömmingsflundra = två filéer med insidan vända mot varandra. Då anses d...
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
160 Kcal / 100g
745 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Dubbelpanerad stekt strömming
Panerad strömming serveras på klassiskt vis med potatismos och lingon. Ett fr...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
164 Kcal / 100g
758 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Pannstekt makrill på olika sätt
En krämig, gräddig sås anses passa väl till den feta fisken och smaksatt med ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
236 Kcal / 100g
902 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)