Dill- och kaviarfylld strömming
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Pepparrot

100.0 

gram

Honung

1.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dill- och kaviarfylld strömming

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 685

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2741 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 453 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pepparrot 100.0 gram 2%

Honung 1.0 msk 3%

Salt 0%

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (50 min )

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Dela potatis och lägg i långpanna. Blanda med rapsolja och salt. Rosta i ugnen 40 minuter tills potatisen är mjuk.
  3. Fyll strömming med kaviar och dill. Enkelpanera, vänd, i rågmjöl, salt och peppar.
  4. Stek strömmingen klar i rapsolja ca 2 minuter på varje sida och lägg upp på plåt. Värm försiktigt i ugnen innan servering.
  5. Sås: Blanda alla ingredienser och smaka av med salt.
  6. Garnera med färskriven pepparrot och dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem