
Dill- och kaviarfylld strömming
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 685

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2741 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (50 min )
- Sätt ugnen på 150°C.
- Dela potatis och lägg i långpanna. Blanda med rapsolja och salt. Rosta i ugnen 40 minuter tills potatisen är mjuk.
- Fyll strömming med kaviar och dill. Enkelpanera, vänd, i rågmjöl, salt och peppar.
- Stek strömmingen klar i rapsolja ca 2 minuter på varje sida och lägg upp på plåt. Värm försiktigt i ugnen innan servering.
- Sås: Blanda alla ingredienser och smaka av med salt.
- Garnera med färskriven pepparrot och dill.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)