Pepparrotsstekt strömming med gräddfilspotatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Gräddfil

2.0 

dl

Senap svensk

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparrotsstekt strömming med gräddfilspotatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 676

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2704 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 8%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 509 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Gräddfil 2.0 dl 10%

Senap svensk 2.0 msk 2%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min + 24 tim )

  1. Hacka matjessill. Riv pepparrot. Blanda gräddfil, dijon,  matjessill och pepparrot. Lägg i strömming. Låt ligga över natten.
  2. Skala och koka potatis. Skiva salladslöken tunt, lägg lite av det gröna åt sidan att garnera med.
  3. Tag upp och lägg ihop filéerna två och två. Vänd i ströbröd. Sätt en stekpanna på spisen och lägg i en generös klick smör. Stek cirka 2 minuter på var sida.
  4. Stöt potatisen med gräddfil, smör, salladslök och matjessillspad. Smaka av med salt och peppar.
  5. Blanda gräddfil med senap. Servera strömming med potatis och sås.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem