36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris
Den här skreirätten är inte bara god och lätt att laga. Den blir också vacker p...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                178 Kcal / 100g
                530 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Bookmaker på hälleflundra
Fisk är bra om du ska laga mat till många.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
                149 Kcal / 100g
                462 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...
Svarighet: Medel, Kock:
                119 Kcal / 100g
                303 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Rödsspätta grenoble
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                204 Kcal / 100g
                543 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Stekt sej – allt i en och samma panna
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                116 Kcal / 100g
                332 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                113 Kcal / 100g
                339 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky
Piggvar är en exklusiv fisk som passar perfekt till festen. Tillsammans med vit...
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                115 Kcal / 100g
                494 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Hälleflundra på papaya- och avokadosallad
Detta är kocken Annes egen favoriträtt, kompletterad med puylinspuré och garner...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
                154 Kcal / 100g
                618 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Klassisk pannfisk
Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                182 Kcal / 100g
                562 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sej på grönsaksbädd
Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                80 Kcal / 100g
                423 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)