36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris
Den här skreirätten är inte bara god och lätt att laga. Den blir också vacker p...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
178 Kcal / 100g
530 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bookmaker på hälleflundra
Fisk är bra om du ska laga mat till många.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
149 Kcal / 100g
462 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...
Svarighet: Medel, Kock:
119 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödsspätta grenoble
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
543 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt sej – allt i en och samma panna
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
116 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky
Piggvar är en exklusiv fisk som passar perfekt till festen. Tillsammans med vit...
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
494 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hälleflundra på papaya- och avokadosallad
Detta är kocken Annes egen favoriträtt, kompletterad med puylinspuré och garner...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
154 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk pannfisk
Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sej på grönsaksbädd
Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
80 Kcal / 100g
423 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)