36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk

  • Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris

    Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris

    Den här skreirätten är inte bara god och lätt att laga. Den blir också vacker p...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    178 Kcal / 100g

    530 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Bookmaker på hälleflundra

    Bookmaker på hälleflundra

    Fisk är bra om du ska laga mat till många.

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    149 Kcal / 100g

    462 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)

    Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)

    GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...

    Svarighet: Medel, Kock:

    119 Kcal / 100g

    303 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rödsspätta grenoble

    Rödsspätta grenoble

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    204 Kcal / 100g

    543 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stekt sej – allt i en och samma panna

    Stekt sej – allt i en och samma panna

    När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    116 Kcal / 100g

    332 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stekt kolja med apelsinsås

    Stekt kolja med apelsinsås

    När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    113 Kcal / 100g

    339 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky

    Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky

    Piggvar är en exklusiv fisk som passar perfekt till festen. Tillsammans med vit...

    Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    115 Kcal / 100g

    494 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Hälleflundra på papaya- och avokadosallad

    Hälleflundra på papaya- och avokadosallad

    Detta är kocken Annes egen favoriträtt, kompletterad med puylinspuré och garner...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    154 Kcal / 100g

    618 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Klassisk pannfisk

    Klassisk pannfisk

    Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    182 Kcal / 100g

    562 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Sej på grönsaksbädd

    Sej på grönsaksbädd

    Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    80 Kcal / 100g

    423 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem