36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...
Svarighet: Medel, Kock:
                119 Kcal / 100g
                303 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Stekt sej – allt i en och samma panna
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                116 Kcal / 100g
                332 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                113 Kcal / 100g
                339 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Panngrillad torskrygg med persiljerot
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                78 Kcal / 100g
                348 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Sej på grönsaksbädd
Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                80 Kcal / 100g
                423 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
                108 Kcal / 100g
                429 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                115 Kcal / 100g
                448 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Kanelstekt kolja med skogssvamp och råstekt potatis
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
                122 Kcal / 100g
                450 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                113 Kcal / 100g
                455 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Gösbiff med lökkompott
Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                95 Kcal / 100g
                456 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)