36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...
Svarighet: Medel, Kock:
119 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt sej – allt i en och samma panna
När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
116 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Panngrillad torskrygg med persiljerot
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
78 Kcal / 100g
348 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Sej på grönsaksbädd
Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
80 Kcal / 100g
423 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kanelstekt kolja med skogssvamp och råstekt potatis
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
122 Kcal / 100g
450 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Gösbiff med lökkompott
Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)