36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk

  • Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)

    Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)

    GIR 0, mycket lågt. Portionsviken är mycket låg (halvportion), främst tack va...

    Svarighet: Medel, Kock:

    119 Kcal / 100g

    303 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stekt sej – allt i en och samma panna

    Stekt sej – allt i en och samma panna

    När du lagar allt i samma panna spar du inte bara in på disken. Smakerna blanda...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    116 Kcal / 100g

    332 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Stekt kolja med apelsinsås

    Stekt kolja med apelsinsås

    När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    113 Kcal / 100g

    339 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Panngrillad torskrygg med persiljerot

    Panngrillad torskrygg med persiljerot

    Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    78 Kcal / 100g

    348 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Sej på grönsaksbädd

    Sej på grönsaksbädd

    Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    80 Kcal / 100g

    423 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Panerad hajmal

    Panerad hajmal

    Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    108 Kcal / 100g

    429 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost

    Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost

     

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    115 Kcal / 100g

    448 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Kanelstekt kolja med skogssvamp och råstekt potatis

    Kanelstekt kolja med skogssvamp och råstekt potatis

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    122 Kcal / 100g

    450 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Stekt abborre

    Stekt abborre

    Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    113 Kcal / 100g

    455 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Gösbiff med lökkompott

    Gösbiff med lökkompott

    Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:

    95 Kcal / 100g

    456 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem