Panngrillad torskrygg med persiljerot
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Rotpersilja

1.0 

kilo

Smör till stekning

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Panngrillad torskrygg med persiljerot

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 348

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1394 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 1%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 449 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rotpersilja 1.0 kilo 33%

Smör till stekning 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Blanda vatten och salt i en bunke. Lägg ner fisken. Låt ligga i lagen cirka 1 timme.
  2. Skala och tärna persiljerot. Stek roten i smör cirka 10 minuter på medelvärme tills den fått fin färg.
  3. Grilla torsken i het torr grillpanna med skinnsidan upp. Vänd efter 3-5 minuter. Grilla ytterligare 2 minuter.

Med iPiniumplatta

Grillad torskrygg med persiljerot

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem