
Panngrillad torskrygg med persiljerot
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 348

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1394 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 1%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min + 1 tim )
- Blanda vatten och salt i en bunke. Lägg ner fisken. Låt ligga i lagen cirka 1 timme.
- Skala och tärna persiljerot. Stek roten i smör cirka 10 minuter på medelvärme tills den fått fin färg.
- Grilla torsken i het torr grillpanna med skinnsidan upp. Vänd efter 3-5 minuter. Grilla ytterligare 2 minuter.
Med iPiniumplatta
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)