Grillad torskrygg med persiljerot på iPiniumplatta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Salt och peppar

 

 

 

iPinium (stekplatta)

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad torskrygg med persiljerot på iPiniumplatta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 79

Kcal / portion: 248

GBR (GI) / port: 4

Recept: 990 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 1%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 315 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

iPinium (stekplatta) %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Blanda vatten och salt i en bunke. Lägg ner torskryggen. Låt torsken ligga i lagen cirka 1 timme.
  2. Lägg in iPinium-plattan i ugnen. Sätt ugnen på 230ºC. Se till att den blir riktigt het.
  3. Skala och tärna persiljeroten. Stek roten i smör på medelvärme tills den har fin färg, cirka 10 minuter.
  4. Lägg torsken på plattan med skinnsidan upp. Vänd efter 5 minuter. Grilla ytterligare 2 minuter.

Kockens kommentar

iPinium GSB (Grilla-Steka-Baka) är en grill-, stek- och bakplatta tillverkad av en aluminiumlegering som ger optimal upptagning, lagring och överföring av värme. Plattan hettas upp till 230°C och används sedan som stek-, grill- eller bakyta vid tillagning.

Fördelen med plattan är jämn, snabb tillagning utan tillagningsfett. Ett bra redskap för den kalorimedvetne och om man vill kunna tillaga rätten snabbt.

Utan iPiniumplatta

Grillad torsktygg med persiljerot

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem