Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Potatis

0.8 

kilo

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1792 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 390 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Potatis 0.8 kilo 30%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Skala och koka potatis.
  2. Rensa och skiva svamp. Finhacka persilja. Riv ost. Skär fisken i halvstora bitar.
  3. Krutonger: Skär brödet i stora tärningar. Rosta brödtärningar vackert bruna i torr stekpanna på medelhög värme. Alternativt använd brödrost och skär i tärningar. Lägg åt sidan.
  4. Torrstek svampen tills all vätska försvunnit i pannan. Tillsätt matolja. Stek svampen cirka 5 minuter tills den fått färg. Lägg åt sidan.
  5. Tillsätt matfett och stek fisken i ca 3 minuter på ena sidan och 2 minuter på den andra.
  6. Tillsätt svampen, persilja och riven ost. Maten är klar när osten smält. Salta och peppra lätt. Lägg på krutonger.

Kockens kommentar

 

Alternativ

Krutonger

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem