36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Panngrillad torskrygg med persiljerot
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
78 Kcal / 100g
348 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Sej på grönsaksbädd
Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
80 Kcal / 100g
423 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gösbiff med lökkompott
Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
456 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Stekt Skrei med serranoskinka, tomatsås och pasta
Tycker du om medelhavsinspirerad mat? Prova den här skrei-rätten med serranoski...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
101 Kcal / 100g
550 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Halstrad torsk med rödvinskanelsås, morotspuré och savoykål med valnötter
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
102 Kcal / 100g
621 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Torsk med okra i grönpepparsås
Färsk grönpeppar hittar man vanligen i asiatiska butiker. Finns inte färsk grön...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
111 Kcal / 100g
503 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt Skrei (torsk) med chorizokorv och mandelpotatispuré
Vill du prova något nytt? Laga stekt skrei med chorizokorv och mandelpotatispur...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
114 Kcal / 100g
503 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)