36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Panngrillad torskrygg med persiljerot
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                78 Kcal / 100g
                348 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Sej på grönsaksbädd
Panerad sej stekt i olivolja på en bädd av fräscha grönsaker går snabbt och enk...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                80 Kcal / 100g
                423 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Gösbiff med lökkompott
Stektider varierar beroende på fiskens tjocklek. Generell regel är att det glan...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
                95 Kcal / 100g
                456 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Stekt Skrei med serranoskinka, tomatsås och pasta
Tycker du om medelhavsinspirerad mat? Prova den här skrei-rätten med serranoski...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                101 Kcal / 100g
                550 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Halstrad torsk med rödvinskanelsås, morotspuré och savoykål med valnötter
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
                102 Kcal / 100g
                621 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
                108 Kcal / 100g
                429 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Torsk med okra i grönpepparsås
Färsk grönpeppar hittar man vanligen i asiatiska butiker. Finns inte färsk grön...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                111 Kcal / 100g
                503 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                113 Kcal / 100g
                339 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                113 Kcal / 100g
                455 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Stekt Skrei (torsk) med chorizokorv och mandelpotatispuré
Vill du prova något nytt? Laga stekt skrei med chorizokorv och mandelpotatispur...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
                114 Kcal / 100g
                503 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)