302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hälleflundra på papaya- och avokadosallad
Detta är kocken Annes egen favoriträtt, kompletterad med puylinspuré och garner...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
154 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky
Piggvar är en exklusiv fisk som passar perfekt till festen. Tillsammans med vit...
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
115 Kcal / 100g
494 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bookmaker på hälleflundra
Fisk är bra om du ska laga mat till många.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
149 Kcal / 100g
462 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pesto- och halloumifisk med basilikaris
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
184 Kcal / 100g
773 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Stekt rockavinge med kapris och bakad mandelpotatis
Rockor har platt kropp med stora bröstfenor (vingar) och lång svans. Vingarna...
Tid: 40 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
140 Kcal / 100g
597 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Ångkokt stenbit i fänkålsbuljong
Stenbit är en ful och svårfiléad fisk, men också en mycket välsmakande sådan. E...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
82 Kcal / 100g
443 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Gösfilé med remouladesås
Ibland när man köper gösfilé kan det komma med tillhörande fiskrom. Denna kan s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
152 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt hel tilapia
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
154 Kcal / 100g
1037 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Arroz de bacalhãu, bacalao med tomatrisotto
Bacalhãu (port, = torsk och maträtt, Spa. Bacalao) är klassisk portugisisk rä...
Tid: 55 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
74 Kcal / 100g
376 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)