Pesto- och halloumifisk med basilikaris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pesto- och halloumifisk med basilikaris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 184

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 21

Recept: 3090 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 421 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

...

Skapat av
Fontana

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Skiva ost och tomat. Hacka persilja.
  3. Smörj en ugnsform med olivolja. Bred pesto på fiskens under- och ovansida. Lägg i formen. Täck fisken med ost och tomat. Toppa med persilja. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
  4. Koka ris enligt anvisning på paketet. Blanda med basilika och olivolja. Servera till fisken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem