Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 184

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 21
Recept: 3090 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 250°C.
- Skiva ost och tomat. Hacka persilja.
- Smörj en ugnsform med olivolja. Bred pesto på fiskens under- och ovansida. Lägg i formen. Täck fisken med ost och tomat. Toppa med persilja. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på paketet. Blanda med basilika och olivolja. Servera till fisken.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)