Stekt hel tilapia
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Olivolja

1.0 

dl

Salt

2.0 

krm

Örtkryddor finhackad

0.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt hel tilapia

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 1037

GBR (GI) / port: 7

Recept: 4149 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 9%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 674 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 1.0 dl 18%

Salt 2.0 krm 0%

Örtkryddor finhackad 0.5 dl 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av. Dela större potatisar i mindre bitar.
  2. Blanda pressad citron med olja, salt och örter i en glasburk med lock. Skaka.
  3. Blanda potatisen med övriga ingredienser och dressing. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skölj urtagna tilapia. Salta inuti. Stoppa in lagerblad och en rejäl kvist rosmarin i varje fisk.
  5. Stek fiskarna 5-7 minuter på var sida beroende på storlek. Servera genast.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem