Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 1037

GBR (GI) / port: 7
Recept: 4149 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Olivolja 1.0 dl 18%
Salt 2.0 krm 0%
Örtkryddor finhackad 0.5 dl 0%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av. Dela större potatisar i mindre bitar.
- Blanda pressad citron med olja, salt och örter i en glasburk med lock. Skaka.
- Blanda potatisen med övriga ingredienser och dressing. Smaka av med salt och peppar.
- Skölj urtagna tilapia. Salta inuti. Stoppa in lagerblad och en rejäl kvist rosmarin i varje fisk.
- Stek fiskarna 5-7 minuter på var sida beroende på storlek. Servera genast.
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)