Bräserat nötkött, grytstek (17 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Bräserad rullad oxbringa
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svårighet: Lätt
241 Kcal / 100g
1025 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddad oxstek (nötstek) bräserad på klassiskt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
165 Kcal / 100g
985 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödvinsbräserad oxkind
Tid: 5 tim , Svårighet: Medel
127 Kcal / 100g
409 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddstark bräserad oxsvans
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
103 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Herrgårdsgryta
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
142 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svårighet: Lätt
133 Kcal / 100g
778 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sjömansbiff av rostbiff
Svårighet: Medel
89 Kcal / 100g
382 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bräserad rimmad oxbringa bourgignonne glaserad i ugn med stompad vitlökspotatis
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svårighet: Halvavancerat
149 Kcal / 100g
908 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Klassiska kalvrulader med saltgurka, eller oxrulader
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Lätt
184 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Klassisk surstek
Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svårighet: Halvavancerat
151 Kcal / 100g
812 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion