Pannstekt, halstrad vitfisk (36 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt Skrei (torsk) med ägg och kapris
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
178 Kcal / 100g
530 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bookmaker på hälleflundra
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
149 Kcal / 100g
462 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad torsk med salladslök och kapris (GI-recept)
Svårighet: Medel
119 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödsspätta grenoble
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt
204 Kcal / 100g
543 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt sej – allt i en och samma panna
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
116 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt piggvar med vit sparris, soja- och hasselnötsky
Tid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat
115 Kcal / 100g
494 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hälleflundra på papaya- och avokadosallad
Tid: 40 min , Svårighet: Medel
154 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk pannfisk
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
182 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sej på grönsaksbädd
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
80 Kcal / 100g
423 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion