Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Nyårsrecept, menyer
  • » Rödingmeny

Rödingmeny (4 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • [1]

  • Avokadofilé - recept

    Avokadofilé

    Tid: 10 min , Svårighet: Lätt

    162 Kcal / 100g

    166 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Blåbärsröding med sötpotatissallad - recept

    Blåbärsröding med sötpotatissallad

    Tid: 1 tim , Svårighet: Medel

    137 Kcal / 100g

    491 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Ju(v)lig tiramisu - recept

    Ju(v)lig tiramisu

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel

    111 Kcal / 100g

    210 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Alternativ: Citruscylinder med grönpeppar och glass - recept

    Alternativ: Citruscylinder med grönpeppar och glass

    Tid: 25 min (+ 1 tim) , Svårighet: Avancerat

    86 Kcal / 100g

    372 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Nyårsrecept, menyer
  • Nyårsentré
  • Chateaubriandmeny
  • Hummermeny (klassiskt)
  • Kungskrabba meny (lyxigt)
  • Havskräftsmeny
  • Laxfilémeny
  • Rödingmeny
  • Torskmeny (avancerad)
  • Sjötungsmeny
  • Kycklingmeny
  • Ankbröstmeny
  • Magnus Ankbröstmeny
  • Kalkonmeny
  • Strutsfilémeny (lyxigt)
  • Lammfilémeny (avancerad)
  • Fläskfilémeny
  • Helstekt fläskfilémeny
  • Tournedosmeny (lyxigt)
  • Oxfilémeny
  • Oxfilémeny (avancerad)
  • Bästa oxfilén (köttskolan)
  • Ryggbiffsmeny
  • Rådjursmeny
  • Harfilémeny
  • Kängurumeny (lyxigt)
  • Italiensk meny
  • Grön meny
  • Gott slut (vickning)

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner