Fiskförrätter (31 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Flatål med äggula och gräslök (förrätt)
Svårighet: Mkt lätt
342 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskmousse (förrätt)
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
183 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxrosor med avokadokräm (förrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
177 Kcal / 100g
188 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ljummen lax med forellrom (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
256 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Torchon ”Skog, äng och sjö” (förrätt)
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel
163 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Snabbgravad sik
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Mkt lätt
122 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
231 Kcal / 100g
272 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes böcklingmousse (förrätt)
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel
175 Kcal / 100g
131 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sashimi - rå fiskrätt (förrätt)
Tid: 6 min , Svårighet: Lätt
74 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Klassisk inkokt lax med farmor Almas gurka och dillfraiche (förrätt)
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
152 Kcal / 100g
206 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion