Fiskförrätter (31 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
[2]
-
Matsufflé grundrecept - fisksufflé, skaldjurssufflé eller köttsufflé
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
136 Kcal / 100g
321 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Soufflé de poison haut cuisine - fin fisksufflé med sabayonsås
Svårighet: Avancerat
239 Kcal / 100g
572 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
103 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Laxrosor med avokadokräm (förrätt)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
177 Kcal / 100g
188 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Forellavokado (förrätt)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
208 Kcal / 100g
171 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rullerad laxpannkaka (förrätt)
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
203 Kcal / 100g
125 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes böcklingmousse (förrätt)
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel
175 Kcal / 100g
131 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Citrusmarinerad skrei (torsk) med avokadokräm
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
134 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Citrusmarinerad lax med äpple, pepparrot och tomat
Tid: 15 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt
136 Kcal / 100g
321 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tataki tuna - halstrad tonfisk (förrätt)
Tid: 12 min , Svårighet: Medel
203 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
[2]