Forellavokado (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Forellavokado (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Avokado

2.0 

styck

Forellrom saltad

4.0 

msk

Creme fraiche

4.0 

msk

Salt och vitpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Farmer´s Reserve Chardonnay

Torrt smakrikt vitt vin
Pris: 97 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 208

Kcal / portion: 171

GBR (GI) / port: 0

Recept: 684 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 19%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 82 gram)

Ingredienser

Visa:

Avokado 2.0 styck 62%

Forellrom saltad 4.0 msk 10%

Creme fraiche 4.0 msk 28%

Salt och vitpeppar 0%

Tillagning (10 min )

  1. Halvera avokado. Gröp ur köttet och lägg i en skål. Blanda avokadoköttet med salt, peppar och créme fraiche. Lägg sedan tillbaka blandningen i skalen.
  2. Skeda över forellrom över avokadoröran i skalen. Servera.

Fler recept inom Fiskförrätter

Liknande recept som Forellavokado (förrätt)