Fiskförrätter (31 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
[3]
-
Havstartar på lax och sill (förrätt)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt
123 Kcal / 100g
307 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax (förrätt)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel
162 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
231 Kcal / 100g
272 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskcarpaccio med rostade tomater och basilikaolja (förrätt)
Tid: 1 tim 30 min (+ 3 tim) , Svårighet: Medel
243 Kcal / 100g
268 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskmousse (förrätt)
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt
183 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sea Bream-havsruda ceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
44 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Lax ceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Mkt lätt
131 Kcal / 100g
202 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödspättaceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
65 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ljummen lax med forellrom (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
256 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Flatål med äggula och gräslök (förrätt)
Svårighet: Mkt lätt
342 Kcal / 100g
208 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
[3]