Fiskförrätter (31 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sea Bream-havsruda ceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
44 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rödspättaceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt
65 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
73 Kcal / 100g
104 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sashimi - rå fiskrätt (förrätt)
Tid: 6 min , Svårighet: Lätt
74 Kcal / 100g
75 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Böcklingmousse med gräslökssås i tomat (förrätt)
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
91 Kcal / 100g
122 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tonfiskceviche med mango (förrätt)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
103 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Snabbgravad sik
Tid: 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Mkt lätt
122 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Havstartar på lax och sill (förrätt)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt
123 Kcal / 100g
307 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Lax ceviche (förrätt)
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svårighet: Mkt lätt
131 Kcal / 100g
202 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Citrusmarinerad skrei (torsk) med avokadokräm
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
134 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion