Torskgratäng med keso

Foto: Medlemsrecept

Torskgratäng med keso

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Torsk fryst

400.0 

gram

Kvarg naturell 4% fett

250.0 

gram

Fetaost

150.0 

gram

Kantareller färska

250.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

Bulgur gryn

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 465

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1858 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 383 gram)

Ingredienser

Visa:

Torsk fryst 400.0 gram 11%

Kvarg naturell 4% fett 250.0 gram 13%

Fetaost 150.0 gram 24%

Kantareller färska 250.0 gram 3%

Tomater 4.0 styck 4%

Bulgur gryn 3.0 dl 46%

Skapat av: moset

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Tina fisken, salta och peppra. Lägg i en ugnssäker form och bre över keso, smulad fetaost och förvällda kantareller.
  3. Gratinera fisken i 40-45 minuter.
  4. Servera med kokt bulgur och något grönt.

Kockens kommentar

Om fisken skulle börja få för mycket färg under tillagningen, täck med en bit folie och fullfölj tillagningstiden. Lika gott att äta till är potatis eller ris om man inte tycker om bulgur.

Fler recept inom Vitfiskgratäng, låda

Liknande recept som Torskgratäng med keso