Zucchinipasta med kycklingfärs (LCHF)

Zucchinipasta med kycklingfärs (LCHF)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Zucchini

4.0 

st små

Kycklingfärs

400.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Tomatsås färdig

200.0 

gram

Tomatpuré konserv

1.5 

msk

Vispgrädde

1.0 

dl

Parmesan nyriven

 

 

Creme fraiche

 

 

Smör till stekning

3.0 

msk

Oregano

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 88

Kcal / portion: 359

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1436 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 407 gram)

Ingredienser

Visa:

Zucchini 4.0 st små 10%

Kycklingfärs 400.0 gram 32%

Gul lök 1.0 styck 4%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Tomatsås färdig 200.0 gram 7%

Tomatpuré konserv 1.5 msk 1%

Vispgrädde 1.0 dl 25%

Parmesan nyriven 0%

Creme fraiche 0%

Smör till stekning 3.0 msk 20%

Oregano 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > Äts ej

Tillagning

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök i smör utan att bränna.
  2. Häll på tomatsås, tomatpuré och grädde. Låt koka ihop i cirka 15 minuter.
  3. Hyvla zucchini. Koka upp saltat vatten i en kastrull. Lägg i zucchini och en klick smör. Koka ett par minuter. Häll av vattnet i ett durkslag.
  4. Krydda färsen med oregano, salt och peppar. Servera på zucchinin. Strö på parmesan och eventuellt en klick crème fraiche.

Fler recept inom Kycklingdelar i panna

Liknande recept som Zucchinipasta med kycklingfärs (LCHF)