Kycklingdelar i panna

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kycklingdelar i panna

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingdelar med skinn och ben

1000.0 

gram

Matfett till stekning

4.0 

msk

Salt och peppar

 

 

Persilja till garnering

 

 

 

Tillbehör:

 

Långkornigt ris

3.0 

dl

Blandade grönsaker

200.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Platå (traktörpanna) >

 

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Samuel Adams Boston Lager

Pilsnertyp
Pris: 16 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 638

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2553 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 406 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingdelar med skinn och ben 1000.0 gram 56%

Matfett till stekning 4.0 msk 15%

Salt och peppar 0%

Persilja till garnering 0%

 

Tillbehör:

Långkornigt ris 3.0 dl 35%

Blandade grönsaker 200.0 gram 1%

 

Kockskolan:

Platå (traktörpanna) > Äts ej

Så pannsteks kyckling > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  2. Hetta upp matfett i stekpanna med hög kant (platå) på medelhög värme och bryn kycklingen runt om i några minuter tills de är gyllenbruna. Salta och peppra.
  3. Sätt på lock och sänk till medellåg värme. Efterstek i cirka 10 minuter.
  4. Garnera med hackad persilja.

 

Kockens kommentar

Kyckling i panna är enkelt och kan lätt varieras.

Passar till

Pressad potatis

Kokta rotfrukter

Fler recept inom Kycklingdelar i panna

Liknande recept som Kycklingdelar i panna