Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤
Kycklingdelar i panna
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 157
Kcal / portion: 638
GBR (GI) / port: 14
Recept: 2553 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Kycklingdelar med skinn och ben 1000.0 gram 56%
Matfett till stekning 4.0 msk 15%
Tillbehör:
Långkornigt ris 3.0 dl 35%
Blandade grönsaker 200.0 gram 1%
Kockskolan:
Platå (traktörpanna) > Äts ej
Så pannsteks kyckling > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Hetta upp matfett i stekpanna med hög kant (platå) på medelhög värme och bryn kycklingen runt om i några minuter tills de är gyllenbruna. Salta och peppra.
- Sätt på lock och sänk till medellåg värme. Efterstek i cirka 10 minuter.
- Garnera med hackad persilja.
Kockens kommentar
Kyckling i panna är enkelt och kan lätt varieras.
Passar till
Fler recept inom Kycklingdelar i panna
Liknande recept som Kycklingdelar i panna
-
Kycklingdelar i panna
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Örtfyllda kycklinglår med grönärtsrisotto
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Cajunstekt kycklinglår med caesarpotatis
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Harissakryddad kyckling med couscous
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Chicken Mole, kyckling i chilichoklad
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kycklingjambalaya
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Kycklingrullar med sting
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Drunken chicken - kycklingklubba i romsås
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kycklingbullar med currysås
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel
-
Kycklingköttbullar kort och gott
Tid: 35 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kronfågel