Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 109
 
    
                Kcal / portion: 482
 
    
                GBR (GI) / port: 3
Recept: 964 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Frisk & fröig Polarbröd } 2.0 styck 41%
Apelsin hel 0.5 styck 4%
Honung flytande 1.0 msk 7%
Aprikoser torkade 8.0 styck 14%
Taleggio hårdost 26% 75.0 gram 26%
Rosésallat 4.0 styck 7%
Mynta färsk 2.0 kvistar 0%
Skapat av: Polarbröd
Tillagning (20 min )
- Pressa apelsin. Koka upp apelsinjuice och honung. Lägg ner aprikoser. Låt stå och dra under lock en liten stund.
- Skiva ost. Fyll bröd med rosésallad, ost och aprikoser. Peppra. Dekorera med mynta.
Kockens kommentar
Söta aprikoser och salt ost, en oslagbar kombination.Fler recept inom Ost-/svampsmörgåsar
Liknande recept som Taleggio och aprikoser
- 
                
                    BriebaconTid: 9 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Panini med mozzarella och parmaskinkaTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Panini med brie och salamiTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Grön mögel med disorTid: 4 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Karljohans smörgåsTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Ostmacka helt elegantTid: 6 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirapTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre 
- 
                
                    Brynta sommarkantareller med lagrad prästost, torkade lingon och pepparrotTid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson 
- 
                
                    Kronärtskocksröra på mackaTid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Portabellosandwich med mozzarella och aioliTid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                              