Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 482

GBR (GI) / port: 3
Recept: 964 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Frisk & fröig Polarbröd } 2.0 styck 41%
Apelsin hel 0.5 styck 4%
Honung flytande 1.0 msk 7%
Aprikoser torkade 8.0 styck 14%
Taleggio hårdost 26% 75.0 gram 26%
Rosésallat 4.0 styck 7%
Mynta färsk 2.0 kvistar 0%
Skapat av: Polarbröd
Tillagning (20 min )
- Pressa apelsin. Koka upp apelsinjuice och honung. Lägg ner aprikoser. Låt stå och dra under lock en liten stund.
- Skiva ost. Fyll bröd med rosésallad, ost och aprikoser. Peppra. Dekorera med mynta.
Kockens kommentar
Söta aprikoser och salt ost, en oslagbar kombination.Fler recept inom Ost-/svampsmörgåsar
Liknande recept som Taleggio och aprikoser
-
Briebacon
Tid: 9 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med mozzarella och parmaskinka
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grön mögel med disor
Tid: 4 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Karljohans smörgås
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ostmacka helt elegant
Tid: 6 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Brynta sommarkantareller med lagrad prästost, torkade lingon och pepparrot
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Kronärtskocksröra på macka
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Portabellosandwich med mozzarella och aioli
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan