Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 323

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1294 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 16%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Mörkt bröd 4.0 skivor 31%
Grönmögelost 4.0 skivor 66%
Rädisa 12.0 styck 1%
Tomater 1.0 styck 1%
Ger 1 smörgås/portion
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (4 min )
- Bred matfett på brödet.
- Lägg på skurna rädisor och ost.
- Garnera med en tomatklyfta.
Fler recept inom Ost-/svampsmörgåsar
Liknande recept som Grön mögel med disor
-
Briebacon
Tid: 9 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med mozzarella och parmaskinka
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Grön mögel med disor
Tid: 4 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Karljohans smörgås
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ostmacka helt elegant
Tid: 6 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Brynta sommarkantareller med lagrad prästost, torkade lingon och pepparrot
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson
-
Kronärtskocksröra på macka
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Portabellosandwich med mozzarella och aioli
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan