För att kunna se bilden och kunna lägga in egna recept måste du vara inloggad som medlem.

Bli medlem (gratis)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Briebacon

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Brieost 28% fett

200.0 

gram

Bacon som knapersteks}

12.0 

skivor

Tomater

4.0 

styck

Gräslök

0.3 

knippe

Mörkt bröd

4.0 

skivor

Bordssmör 75% fett

40.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om fläsk och bacon >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Rocca di Montemassi Le Focaie

Smakrikt rött vin
Pris: 89 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 472

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1886 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 19%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 230 gram)

Ingredienser

Visa:

Brieost 28% fett 200.0 gram 35%

Bacon som knapersteks} 12.0 skivor 26%

Tomater 4.0 styck 4%

Gräslök 0.3 knippe 0%

Mörkt bröd 4.0 skivor 21%

Bordssmör 75% fett 40.0 gram 14%

 

Kockskolan:

Om fläsk och bacon > Äts ej

Tillagning (9 min )

  1. Lägg bacon i stekpanna och stek dem knapriga på medelhög värme. Låt den rinna av på hushållspapper.
  2. Finhacka gräslök. Bred matfett på brödet. Lägg på bacon och ost. Garnera med gräslök och tomat.

Kockens kommentar

Bacon kan med fördel tillredas i micro. Lägg hushållspapper på en tallrik, därpå baconskivor och täck med hushållspapper. Ca 1 minut per baconskiva.

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Skriv in en kommentar.

Fler recept inom Ost-/svampsmörgåsar

Liknande recept som Briebacon