Pesto- och halloumifisk med basilikaris

Pesto- och halloumifisk med basilikaris

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fiskfiléer

4.0 

bitar

Pesto Genovese

4.0 

msk

Halloumi Fontana }

400.0 

gram

Tomat skivad

4.0 

skivor

Basmatiris

4.0 

dl

Extra virgin olivolja (Fontana)

1.5 

msk

Basilika

1.0 

knippe

Persilja

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 184

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 21

Recept: 3090 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 421 gram)

Ingredienser

Visa:

Fiskfiléer 4.0 bitar 5%

Pesto Genovese 4.0 msk 11%

Halloumi Fontana } 400.0 gram 41%

Tomat skivad 4.0 skivor 0%

Basmatiris 4.0 dl 37%

Extra virgin olivolja (Fontana) 1.5 msk 6%

Basilika 1.0 knippe 0%

Persilja 0%

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

Skapat av: Fontana

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Skiva ost och tomat. Hacka persilja.
  3. Smörj en ugnsform med olivolja. Bred pesto på fiskens under- och ovansida. Lägg i formen. Täck fisken med ost och tomat. Toppa med persilja. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
  4. Koka ris enligt anvisning på paketet. Blanda med basilika och olivolja. Servera till fisken.

Fler recept inom Ugnslagad vitfisk

Liknande recept som Pesto- och halloumifisk med basilikaris