
Pesto- och halloumifisk med basilikaris
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 184

Kcal / portion: 773

GBR (GI) / port: 21
Recept: 3090 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Fiskfiléer 4.0 bitar 5%
Pesto Genovese 4.0 msk 11%
Halloumi Fontana } 400.0 gram 41%
Tomat skivad 4.0 skivor 0%
Basmatiris 4.0 dl 37%
Extra virgin olivolja (Fontana) 1.5 msk 6%
Basilika 1.0 knippe 0%
Persilja 0%
Kockskolan:
Om pesto > Äts ej
Skapat av: Fontana
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 250°C.
- Skiva ost och tomat. Hacka persilja.
- Smörj en ugnsform med olivolja. Bred pesto på fiskens under- och ovansida. Lägg i formen. Täck fisken med ost och tomat. Toppa med persilja. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
- Koka ris enligt anvisning på paketet. Blanda med basilika och olivolja. Servera till fisken.
Fler recept inom Ugnslagad vitfisk
Liknande recept som Pesto- och halloumifisk med basilikaris
-
Fisk under äppel- och purjolökstäcke (barnrecept)
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kirsi, Båten förskola
-
Fisk med limesås
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Abborre i folie
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Torskrygg med kräft- och fänkålsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Torskrygg med skaldjursmos
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Alaska pollock (torsk) med persilja, citron, vita bönor och fetaost
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Carina Brydling
-
Vitlöksbakad torsk med grönsaksröra
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Stekt skrei (torsk) med rödvinssås
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Tomat- och vitlöksbakad skreifilé (torskfilé)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: