Chicken with mixed peppers

Chicken with mixed peppers

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingfilé delad (Kronfågel)

500.0 

gram

Gul lök

1.5 

styck

Paprika röd-gul-grön

2.0 

styck

Timjan

1.0 

kruka

Grädde

2.5 

dl

Senap svensk

2.5 

msk

Smör+olja till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1848 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 12%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 262 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé delad (Kronfågel) 500.0 gram 28%

Gul lök 1.5 styck 4%

Paprika röd-gul-grön 2.0 styck 3%

Timjan 1.0 kruka 1%

Grädde 2.5 dl 49%

Senap svensk 2.5 msk 4%

Smör+olja till stekning 2.0 msk 11%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Kronfågel

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C. Bryn kycklingfilédelar hastigt i het panna. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en smord form.
  2. Skala och skiva lök. Strimla paprika. Fräs lök och paprika i någon minut. Lägg över kycklingen. Strö över hackad timjan.
  3. Blanda samman grädde och senap. Smaka av med salt och peppar. Häll alltsammans över kycklingen i formen. Stek i 20 min i ugn eller tills de är klara. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till.Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.Smaklig måltid!
  4. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.

Använd olika färger på paprikan.

Fler recept inom Kycklingfilé i ugn

Liknande recept som Chicken with mixed peppers