Kycklingfilé med prosciutto och salvia

Kycklingfilé med prosciutto och salvia

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kronfågel DELi med prosciutto och salvia }

2.0 

förp.

Quinoa tricolore

4.0 

dl

Grönsaksbuljong }

3.5 

dl

Gul lök

1.0 

styck

Timjan färskhackad

1.5 

msk

Oregano färsk

1.5 

msk

Körsbärstomater

400.0 

gram

Smör och/el. matolja

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 349

GBR (GI) / port: 11

Recept: 1397 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 461 gram)

Ingredienser

Visa:

Kronfågel DELi med prosciutto och salvia } 2.0 förp. %

Quinoa tricolore 4.0 dl 84%

Grönsaksbuljong } 3.5 dl 1%

Gul lök 1.0 styck 4%

Timjan färskhackad 1.5 msk 0%

Oregano färsk 1.5 msk 0%

Körsbärstomater 400.0 gram 7%

Smör och/el. matolja 2.0 msk 15%

Skapat av: Kronfågel

Tillagning (35 min )

  1. Dra av plasten och sätt in kyckling i ugnen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och hacka lök. Fräs i smör och olja tillsammans quinoa. Tillsätt buljong. Tillred enligt anvisning på förpackningen. När det kokat klart, vänd ner örtkryddor.
  3. Baka tomater i en separat form bredvid kycklingen de sista 5-10 minuterna vid tillagningen. Passa noga.
  4. Servera kyckling, quinoa, bakade tomater och eventuellt en kall valfri sås till. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Tips! Blanda ner 100 g fetaost i quinoablandningen!

Fler recept inom Kycklingfilé i ugn

Liknande recept som Kycklingfilé med prosciutto och salvia