Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad

Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

DELi bröstfilé grillad paprika

2.0 

förp.

Halloumi

150.0 

gram

Blandsallat

200.0 

gram

Haricots verts färska

125.0 

gram

Morot liten

4.0 

styck

Körsbärstomater

100.0 

gram

Kronärtskocksbotten }

1.0 

burk

Cashewnötter torrostade

50.0 

gram

 

Örtvinegrätt

 

 

 

Vinäger

2.0 

msk

Matolja (rapsolja)

4.0 

msk

Vatten

2.0 

msk

Kryddgrönt

0.5 

knippe

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 672

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2689 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 10%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 467 gram)

Ingredienser

Visa:

DELi bröstfilé grillad paprika 2.0 förp. 44%

Halloumi 150.0 gram 16%

Blandsallat 200.0 gram 1%

Haricots verts färska 125.0 gram 1%

Morot liten 4.0 styck 2%

Körsbärstomater 100.0 gram 1%

Kronärtskocksbotten } 1.0 burk 6%

Cashewnötter torrostade 50.0 gram 11%

 

Örtvinegrätt 

Vinäger 2.0 msk 0%

Matolja (rapsolja) 4.0 msk 18%

Vatten 2.0 msk 0%

Kryddgrönt 0.5 knippe 0%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Kronfågel

Tillagning (25 min )

  1. Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn, tills de får fin färg. Lägg upp sallad på portionstallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter.
  4. Blanda ner hackat kryddgrönt i dressingen. Häll över salladen. Serveras med paprikakyckling. Smaklig måltid!

Fler recept inom Kycklingfilé i ugn

Liknande recept som Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad