Kycklingbröstfilé med Västerbottensost och soltorkade tomater med höstgrönsaker

Kycklingbröstfilé med Västerbottensost och soltorkade tomater med höstgrönsaker

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bröstfilé västerbottenost deli }

2.0 

styck

Morot

4.0 

styck

Palsternacka

4.0 

styck

Fänkål

1.0 

styck

Rödbeta

4.0 

styck

Fetaost

150.0 

gram

Matolja (rapsolja)

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

Sallatsblad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 445

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1781 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 432 gram)

Ingredienser

Visa:

Bröstfilé västerbottenost deli } 2.0 styck 22%

Morot 4.0 styck 9%

Palsternacka 4.0 styck 16%

Fänkål 1.0 styck 4%

Rödbeta 4.0 styck 11%

Fetaost 150.0 gram 25%

Matolja (rapsolja) 2.0 msk 13%

Salt och peppar 0%

Sallatsblad 0%

Skapat av: Kronfågel

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C. Skala och skär morötter och palsternackor i mindre bitar. Skär fänkål i klyftor. Skrubba rödbetor och dela dem, är de små behåll dem hela.
  2. Lägg alla grönsaker i en bakpappersklädd mindre långpanna. Rödbetorna lite vid sidan om eftersom de färgar av sig. Ringla över olja och strö över salt och peppar.
  3. Ta av plasten och ställ formar med kyckling i ugnen tillsammans med långpannan med grönsakerna. Stek i 25-30 minuter.
  4. Smula fetaost över grönsakerna. Servera kycklingen till. Garnera med sallad. Smaklig måltid!

Fler recept inom Kycklingfilé i ugn

Liknande recept som Kycklingbröstfilé med Västerbottensost och soltorkade tomater med höstgrönsaker