Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Sesamolja

1.0 

msk

Sojasås japansk

1.0 

tsk

Risvinäger

1.0 

tsk

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Asiatisk fisksås }

0.5 

tsk

Chilisås tomat

2.0 

tsk

Vitkål strimlad

150.0 

gram

Rödkål strimad

50.0 

gram

Morot

1.0 

styck

Salladslök

4.0 

styck

Koriander färsk

1.0 

kruka

Jordnötter

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 72

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0

Recept: 321 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 223 gram)

Ingredienser

Visa:

Sesamolja 1.0 msk 35%

Sojasås japansk 1.0 tsk 1%

Risvinäger 1.0 tsk 0%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 5%

Asiatisk fisksås } 0.5 tsk 0%

Chilisås tomat 2.0 tsk %

Vitkål strimlad 150.0 gram 14%

Rödkål strimad 50.0 gram 5%

Morot 1.0 styck 12%

Salladslök 4.0 styck 7%

Koriander färsk 1.0 kruka 2%

Jordnötter 1.0 msk 18%

Salt och peppar 0%

Tillagning

  1. Rör ihop olja, soja, vinäger, finhackad vitlök, fisksås och chilisås.
  2. Riv moroten grovt och skiva salladslöken. Hacka jordnötterna grovt.
  3. Blanda samman alla ingrediernserna med dressingen. Smaka av med salt och peppar.
  4. Låt dra i minst 30 minuter eller till nästa dag. Vänd salladen några gånger.

Kockens kommentar

Istället för
Sesamolja - ta oliv eller kallpressad rapsolja.
Risvinäger - vitvinsvinäger.
Fisksås- ta lite salt.
Koriander- persilja.

Fler recept inom Kål- och råkostsallader ¤

Liknande recept som Thaislaw